Summertime And The Livin Is Artsy

Kesä on täällä. Minun kesääni kuluu lomailun lisäksi kaksi innostavaa työ/taide/intohimoprojektia: Dyykkariprinsessa lastenkirjani kuvittaminen ja Uhanalaiset (Korkeasaaressa tarhatut uhanalaiset eläimet taiteessa) -maalausnäyttely, joka tulee elokuussa Korkeasaareen. Molemmista projekteista kerron teille myöhemmin lisää. Voit myös seurata edistymistäni reaaliaikaisesti instagramista: ElliMaanpaa. Ihanaa kesäkuun jatkoa ja Juhannusta, joka sekin on jo ihan oven takana.

Summer is here. Besides sun bathing my summer is about working on two exciting work/art/passion projects: illustration to my children’s book Dyykkariprinsessa (Eng. Dumpster Dive Princess) and art exhibition Uhanalaiset (Eng. Endangered) which will be held in Korkeasaari in August. I’m gonna tell you more about both projects later. You can also follow my progress in real time in Instagram: ElliMaanpaa. Have a lovely June and Mid Summer celebrations!
Elli Maanpää illustration 2015Yllä oleva kuvitus on tekemäni kesäversio Keltainen villasukka -blogin otsikkokuvakkeesta. // The illustration above is the summer version for the Keltainen villasukka -blog’s header I did a while ago.

Advertisements

Thanks for reading! So what say you?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s