Splash of Color

Liilasävyinen kuva viime vuoden lokakuulta (alla oikealla) on ensimmäisiä luonnoksia joissa käytin musteläikkämaalausta pohjana lyijykynäpiirustukselle.  On miltei taianomaista miten väriläiskät saavat rennosta luonnoksesta syntymään paljon valmiimman taideteoksen. Käytinkin tekniikkaa paljon mm. postikorttiprojektissa.

That lilac shade picture from October last year (below on right) is one of the first sketches where I used colorful ink-splash-painting as a base for a pencil drawing. It’s magical how splashes of color make the doodle way more completed art work. So I used this technique a lot for example during the postcard project.
Elli Maanpää art 2014-2015Alla näet liilan leidin lähempää.

Below you see the lilac lady more closer.Elli Maanpää art 2014Teokset ovat selvästi sukua keskenään ja silti aina uniikkeja. Nämä kaksi mysteeristä naista koristavat nykyisin työhuoneeni seinää, jotta aina muistan työskennellessäni kauneuden, rentouden ja ilon. Niiden elementtien kautta syntyy parhaat asiat.

The drawings are clearly related but still completely unique. These days these two mysterious women adorn my workroom’s wall, so that I’ll always remember the beauty, relaxedness and joy. Trough these elements the best things arise.
Elli Maanpää art 2015

Advertisements

Thanks for reading! So what say you?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s