On My Way

Olen konkreettisesti tien päällä. Kirjoitan tätä blogipostausta Helsingin sympaattisesta raitiovaunusta. Liitteenä oleva kuva symboloi hyvin viime viikkojen tunnelmaa: paljon on asioita käynnissä, uusia töitä työn alla ja joulusalaisuuksia joista ei saa vielä huudella. Hyväntuulista kiirusta. Siksi tämä postauskin tulee tästä matkalta. Ihanaa viikonloppua, Suomen itsenäisyyspäivää ja 2. Adventtia!

I’m literally on the road right now. I’m writing this blog post from the tram. The picture attached illustrates well what last weeks have been about: lot of new things coming up, works in progress and Christmas secrets. Feel good hurry. That’s the reason I’m on my way even now. Have a lovely weekend, Finnish Independence day on the 6th and 2nd advent!

Posted using Tinydesk: WordPress blog editor

Advertisements

Thanks for reading! So what say you?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s