Elli Maanpää

Animated Painter - Spreading wonder with colorful creative creatures

joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikortti

Joulukorttikauppa

Blog

For first I apologize that this post will be mostly in Finnish since the store I’m talking about is in Finnish and operates only in Finland. Shortly: Joulukorttikauppa is an online store that sells Christmas Cards illustrated by me. We established the shop with my brother for this Christmas season. The reason I only plan to sell to Finland is because planning the paying methods, taxes, posting costs and times gets far more complicated if I try to reach the international markets. But nevertheless I want to share with you the joy of christmas and illustrating the christmas. All the illustrations you see in this post are cards I designed this year. Joulukorttikauppa can also be found from facebook.

***

En olekaan ennen kirjoittanut tänne blogiin suomeksi. Mutta nyt minulla on niin hyvä aihe, että voisin vaikka runoilla suomeksi: “Joulukauppaani tulkahan, saatte hattuunne sulkahan.”

joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikorttiJoulukorttikauppa on minun ja veljeni pystyyn laittama joulukorttikauppa. Sieltä voi ostaa minun kuvittamiani joulukortteja ja ne toimitetaan suoraan teidän kotiovellenne joulukuun alkuun mennessä. Eikös kuulostakin hyvältä? Kaikki joulukortit maksavat 2,50€ kappale. Postitusmaksu on ilmainen, jos tilaatte enemmän kuin 50 korttia. Sitä pienempiin tilauksiin lisätään pieni postitusmaksu. Joulukorttikauppa löytyy myös facebookista.joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikortti Kaikki nämä joulukortit – jotka näet tässä blogipostauksessa – ovat tämän vuoden mallistosta. On Minipossu-sarja, Vintage-sarja (joiden inspiraationa toimi kirpputoreilta löytyneet vanhat valokuvat) ja Fashionista-sarja. Joulukorttikaupassa on tarjolla myös edellisvuosina tekemiäni joulukortteja.joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikorttiYllä olevan postikortin nimi on Minipossut: Minä olen poro. Näitä minipossuja ei voi katsoa hymyilemättä.
joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikortti Tilaa joulukortit su 16.11.2014 mennessä sivuston tilauslomakkeen kautta ja saat ne kotiovellesi joulukuun alkuun mennessä.joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikorttiKynttilät ovat ihania jouluisia asioita. Samoin kelkkailu. Alla oleva pikku-kelkkailija on ollut yksi tämän vuoden tähän mennessä myydyimmistä korteista.
joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikortti Tämä pikkupossu tykkää keinua joulun punaisella keinuhevosellaan.joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikortti Olkipukit ovat upeita. Fashionista sarjan tytöt olen piirtänyt lyijykynällä ja maalannut tasan kahdella sävyllä: punaisella peitevärillä ja vedellä ohenetulla musteella.joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikortti Tulisipa täksi jouluksi paljon lunta. Ei haittaisi lainkaan vaikka joutuisi vähän lapioimaan lunta. Lumi on niin ihana asia.joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikortti Sen pidemmittä puheitta: lahjoita tänä vuonna jouluiloa lähettämällä näitä kuvittamiani hieman hullunkurisiakin design-joulukortteja ystäville ja lähimmäisille. Minä ja minipossut kiitämme!joulukorttikauppa, joulukortti, Elli Maanpää, kuvitus, postikortti